Flyer: Kom uit je kop - flyer

Ook mannen staan vaak voor mentale uitdagingen zoals stresserende levensgebeurtenissen of psychische problemen. Met 'Kom Uit Je Kop' willen we mannen en hun omgeving aanmoedigen om open te spreken over mentale moeilijkheden en sneller de stap naar hulp te zetten. De campagne richt zicht tot de hele maatschappij. Samen kunnen we het taboe doorbreken en verandering brengen in hoe we over psychische kwetsbaarheden bij en met mannen spreken. We streven daarbij naar meer herkenning en erkenning van zorgen waar mannen mee worstelen, meer openheid en meer hulp op maat. Want ook mannen hoeven er niet alleen voor te staan.

Voor wie?

Mannen van alle leeftijden.

(!Opgelet: Uiteraard bestaat er geen vaste definitie of concept van ‘de man’ en kunnen mannen - net als vrouwen of non-binaire personen - vorm geven aan hun (man) zijn op 1001 verschillende manieren)

Wie kan dit materiaal bestellen?

Iedereen die in contact komt met de doelgroep.

Waarom?

'Kom Uit Je Kop' wil psychische problemen bij mannen uit de taboesfeer halen en mannen (en hun omgeving) aanmoedigen 'uit hun kop' te komen en hulp te zoeken op de manier die het best bij hen past.
De campagne beoogt om via herkenbare en hoopvolle verhalen, via tips en links de mentale gezondheid van mannen te versterken, signalen beter te leren herkennen (ook als omgeving) en de drempel naar hulp te verlagen.

Aan de slag

 

  • Bestel de flyers door hieronder op het winkelmandje te klikken. 
  • Er zijn ook affiches beschikbaar. 
  • Bekijk en deel de campagnevideo’s en maak de website www.komuitjekop.be bekend.
  • Ben je een hulpverlener en wil je aan de slag met de campagne? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

← Vorige

Kom uit je kop
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen