← Vorige

NokNok (12-16 jaar)

Je bent jong en je kan heel wat aan, maar een tegenslag of dip komt iedereen wel eens tegen. NokNok versterkt jongeren hun veerkracht. De campagne – gebaseerd op de geluksdriehoek – bundelt oefeningen, testjes en nog veel meer om jongeren te leren werken aan hun veerkracht en goed gevoel.

De jongeren kunnen ook zelfstandig met het NokNok-platform aan de slag. Ze maken een profiel aan en vinden er veerkrachtige oefeningen, kunnen luisteren naar elkaars verhalen, zelf verhalen delen en hun eigen NokNok kamer inrichten.

Voor wie?

Jongeren van 12 tot 16 jaar

Wie kan NokNok promoten?

Lokale besturen, welzijnswerk, scholen, jeugdverenigingen en jeugdwerk

Waarom?

1 op 10 jongeren voelt zich niet altijd goed in zijn vel. Bij volwassenen is dat 1 op 3. Versterk de veerkracht van jongeren en zorg er mee voor dat die 1 op 10 niet evolueert naar 1 op 3.

Praktisch 

Op www.noknok.be kan je persartikels, beeldmateriaal, inspiratielijsten, postkaarten en ander promomateriaal gratis downloaden.

Het Logo zet je op weg

Bij het Logo vind je promotiematerialen. Je kan bij ons ook terecht voor inspiratie en ondersteuning om lokale activiteiten rond het thema op te zetten of om de knaltips extra in de kijker te zetten. 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen