← Vorige

Warme William-campagne

Een Warme William is iemand die ├ęcht naar je luistert: een vriend(in), een ouder, een leerkracht,... Het is iemand die je uitnodigt om te vertellen wat er scheelt. Want iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel. En dan is het fijn dat er een Warme William voor je klaarstaat. Een persoon die je kan vertrouwen. Iemand op wie je kan bouwen. En ja, ook jij kan zo een Warme William zijn. Warme William is een initiatief van het Fonds GavoorGeluk en zet in op het versterken van de veerkracht en het mentaal welzijn bij kinderen en jongeren van 0 tot 24 jaar.

Praktisch

Op de website www.warmewilliam.be kom je te weten hoe je de campagne kan ondersteunen. Je kan er ook de app downloaden. Wil je als stad of gemeente een beleid ontwikkelen rond mentaal welbevinden voor kinderen en jongeren? Stel je dan kandidaat als Warme Stad of Gemeente via de website www.warmestedenengemeenten.be.

Het Logo helpt je op weg

Het Logo helpt je op weg met info en ondersteunende materialen rond de Warme William-campagne en de methodiek Warme Steden en Gemeenten.

Andere projecten:

Warme Steden en Gemeenten
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen